Právě sledujete: Strach - Daniel Duda

216771 zhlédnutí

Z pořadu: Bohoslužby tématické

Záznam bohoslužby z 24. 11. 2007 konané v Bratislavě při příležitosti setkání Adventistických podnikatelů a manažerů sdružených v rámci občanského sdružení ASI-CS.

Z čeho máte největší strach? Dr. Daniel Duda ve své úvaze poukazuje na boj s našimi strachy. Hovoří o skutečném a stínovém poslání v našich životech a o problému boje s naším egem. Inspirací se mu stal biblický příběh Ester.

Dr. Daniel Duda je pastor a učitel systematické teologie na Newbold College ve Velké Británii. V současné době zastává také funkci vedoucího oddělení výchovy při Transevropské divizi CASD.

Více informací o občanském sdružení ASI-CS naleznete zde.
zobrazit více zobrazit méně

Záznam 10. unijní setkání ASI v Olomouci 2014 – odpolední část

Záznam 10. unijní setkání ASI v Olomouci 2014 – odpolední část

Záznam 10. unijní setkání ASI v Olomouci 2014 - dopolední část

Záznam 10. unijní setkání ASI v Olomouci 2014 - dopolední část

Unijní konference CASD 2014: Zůstaňte ve mně – odpolední bohoslužba

Unijní konference CASD 2014: Zůstaňte ve mně – odpolední bohoslužba

Další díly

Záznam 9. unijní setkání ASI v Ostravě 2013

32466 zhlédnutí

Z pořadu: Bohoslužby tématické

Přinášíme vám záznam ze soboty 9. unijního setkání ASI, které se konalo 15. listopadu 2013 v Ostravě. ASI je dobrovolným sdružením fyzických a právnických osob členů Církve adventistů sedmého dne, které působí v České republice i v zahraničí.

Během sobotního setkání posloužili kázáním Frank FOURNIER, současný prezident ASI International a také kazatel Ty GIBSON. V odpoledním bloku byly prezentovány misijní a sociální projekty z Česka a Slovenska, které ASI již podpořilo, nebo podpoří.

Celé sobotní setkání obohatili vynikající pěvci a hudebníci. Operní pěvec Ivo Hrachovec, pěvkyně a houslistka Vítězslava Pajerová, varhaník Aleš Bárta a klavíristé Johanna Haniková a Petr Novák. Společně všichni vystoupili také na závěrečném večerním koncertu, který vám v záznamu rovněž přinášíme. Zde zazněla mnohá díla hudebních klasiků i čtené Žalmy.




Současný prezident ASI International Frank Fournier se rozhodl pro Ježíše ve 25 letech. Sloužil jako prezident Nadace Woodland Park Foundation v severním Ontariu, vyučoval Bibli ve Fountainview Academy v Britské Kolumbii. S manželkou Janet sloužil po dobu deseti let v Zambii, kde řídil Riverside Farm Institute. Rovněž působil jako prezident Outpost Centers International a v současné době je prezidentem Eden Valley institutu ve městě Loveland, stát Colorado.

Ty Gibson je vášnivým nositelem zprávy, která otevírá mysl a mění srdce. Vyučuje prostřednictvím veřejných seminářů a video projektů - aktuálně skrze průkopnické video-web stránky digma.com. Je autorem osmi knih, včetně nedávného, nejprodávanější vydání "Bůh zvaný touha". Ty Gibson slouží pomocí organizace Light Bearers Ministry, mezinárodní publikační služby, která vyrábí a distribuuje zdarma přes 400 milionů publikací ve třiceti pěti jazycích.
zobrazit více

Den dobré zprávy - Doug Batchelor

33237 zhlédnutí

Z pořadu: Bohoslužby tématické

Záznam bohoslužby ze setkání Adventistických podnikatelů a manažerů sdružených v rámci občanského sdružení ASI-CS konaného v roce 2008 v Ostravě.

Žijete s Božím slovem? Prožíváte nadšení ze své víry? Doug Batchelor ve své úvaze zdůrazňuje důležitost každodenního studia Bible a následného sdílení dobré zprávy - evangelia. Uvádí, že pokud budeme naplněni Božím slovem a budeme žít podle Ježíšova učení, změní to nejen nás samotné, ale také lidi okolo nás.

Doug Batchelor je evangelista. Od roku 1994 vede mezinárodní mediální křesťanskou organizaci Amazing Fact. Napsal mnoho knih. Sám vylíčil svůj život v knize Nejbohatší poustevník.

Více informací o občanském sdružení ASI-CS naleznete zde.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první