ADRA: příběhy o pomoci (2/13) Jonathan - Austrálie

Právě sledujete: ADRA: příběhy o pomoci (2/13) Jonathan - Austrálie

Sme ADRA. Pomáhame ľuďom a meníme životy. Príbehy podobné tomuto demonštrujú ako ochotní ľudia prostredníctvom služby, ktorú organizuje ADRA, s láskou a obetavo pomáhajú ľuďom, ktorí potrebujú našu pomoc.
Čo ste sa z tohto príbehu naučili o tom, ako obetavá pomoc môže od základu zmeniť ľuďom život? Ako konkrétne sa vy osobne môžete zapojiť do užitočnej dobročinnej služby? Napíšte nám svoje podnety na office@adra.sk
Pripojte sa k nám a podporte dobrú vec.
Nájdete nás na http://www.adra.sk

Práve študované a pripravované témy štúdia Biblie nájdete na stránkach SŠ na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk a v ČR http://sobotniskola.casd.cz

Dokumenty pripravilo v slovenskej verzi Štúdio Nádej
http://www.studionadej.sk/
zobrazit více zobrazit méně

Bible pro dnešek / Sobota – den svobody / 2019 3Q 03

Bible pro dnešek / Sobota – den svobody / 2019 3Q 03

ADRA: příběhy o pomoci (1/13) Bronwyn - Nový Zéland

ADRA: příběhy o pomoci (1/13) Bronwyn - Nový Zéland

Bible pro dnešek / Plán pro lepší svět / 2019 3Q 02

Bible pro dnešek / Plán pro lepší svět / 2019 3Q 02

Další nově nahraná videa

15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

Z pořadu: ASI-CS 15. unijní setkání - Bratislava 2019

15. unijní setkání organizace ASI-CS (Adventist-Laymen's Services & Industries) se odehrálo 28. - 30. listopadu 2019 v Bratislavě a mělo podtitul Povedz to svetu. ASI- CS je dobrovolným zapsaným spolkem fyzických osob členů Církve adventistů sedmého dne a právnických osob, které působí v České republice a v zahraničí. Organizace každoročně vypisuje výběrové řízení na podporu projektů zaměřených na nejrůznější oblasti lidské činnosti ve všech věkových kategoriích. Finanční příspěvky jsou dary členů tohoto spolku a slouží misijním účelům i na pomoc lidem v nouzi.


zobrazit více

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Z pořadu: Bible pro dnešek

Asi bychom nečekali, že národ, který se vrátí ze zajetí, překoná mnoho útrap, a to pro co se rozhodl se podaří, že zanedlouho poruší své sliby a sklouzne do starých kolejí. Ale asi to známe každý ze svého života. Všechno má tendenci vracet se zpátky. Pokud nejsme ostražití potká nás stejný osud. Budeme opakovat chyby našich předchůdců. Ale dobrá zpráva je, že oživení je vždy možné, dokud na něj máme čas a záleží jen a jen na nás. Bůh je připraven nás k němu vést.
Rozhovor na téma jedenáctého úkolu „Odpadnutí a nové oživení", vedli redaktor Hope TV Jindřich Černohorský a teolog Josef Dvořák.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Aktuality

18. setkání ASI-CS

30. 8. 2022

O víkendu 2. a 3. září se uskuteční 18. unijní setkání ASI CS v moravských Strážovicích.
Hlavním řečníkem bude známý "televizní" evangelista Doug Batchelor. Nosné téma bude vycházet z motta "proudy světla" (Matouš 5,14-16). U nás se Doug stal známým zejména díky knize Nejbohatší poustevník z nakladatelství Advent-Orion, která popisuje jeho životní příběh.
Jeho kariéra se odvíjela velmi neočekávanými cestami - ačkoliv byl dítětem významné hollywoodské recenzentky a výstředního miliardáře, od 15 let se potýkal s pouliční kriminalitou, drogami a posléze i poustevnickým životem. Po svém obrácení k Ježíši Kristu se však jeho život začal radikálně měnit. Se svou ženou Karen mají dva dospělé syny, žijí poblíž Sacramenta v Kalifornii a po svém otci má zálibu v letectví. V současnosti je prezidentem křesťanské streamovací služby Amazing Facts, moderuje TV týdenník Sabbath School Study Hour a rozhlasový program Bible Answer Live.
HopeTV připravuje tři živé přenosy - páteční večer, sobotní dopolední bohoslužba a odpolední program.

přečíst více

Biblický týden ČS 2022

3. 8. 2022

V konferenčním centru Immanuel právě probíhá biblický týden Českého sdružení Církve adventistů sedmého dne. Týdenním studiem nás provází László Szabó, vedoucí institutu Arthura Daniellse pro evangelizaci při Vysoké škole teologické v německém Friedensau. Dopolední přednášky, které můžete sledovat na youtoube kanálu HopeTV, jsou doplněny prací ve skupinách.
přečíst více

Zprávy z Generální konference

8. 6. 2022

Letos máme na zasedání Generální konference v St. Louis také našeho zástupce, vedoucího internetové televize HopeTV, Martina Babku. Ten pro Vás připravuje aktuální zpravodajství z tohoto celosvětového setkání adventistů.
Všechna videa týkající se 61. setkání Generální konference v St. Louis najdete na stránce
http://www.hopetv.cz/porady/vsechny-kategorie/210-...
přečíst více