Bible pro dnešek / Víra v rodině / 2019 2Q 11

Právě sledujete: Bible pro dnešek / Víra v rodině / 2019 2Q 11

1757 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Co udělat pro to, aby si rodina, děti uchovaly víru? Co udělat pro to, aby děti víru získaly, protože nikdo se s ní nerodí? Mělo by se evangelium a jeho aplikace přizpůsobovat i v rámci naší kultury? Jak vychovával své děti Abraham? Můžeme zaslíbení, které dostal, vztáhnout nějakým způsobem i na nás dnes?
Rozhovor na téma jedenáctého úkolu "Víra v rodině" vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a kazatel Jan Dymáček.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více zobrazit méně

Bible pro dnešek / Období obtíží / 2019 2Q 10

Bible pro dnešek / Období obtíží / 2019 2Q 10

Bible pro dnešek / Čas ztráty / 2019 2Q 09

Bible pro dnešek / Čas ztráty / 2019 2Q 09

Děti patří do školy. ADRA.

Děti patří do školy. ADRA.

Další nově nahraná videa

Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

2514 zhlédnutí

Z pořadu: Online bohoslužby HopeTV

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a budeme pokračovat sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou. Tentokrát vás také necháme nahlédnout do zákulisí příprav naší virtuální sobotní školy.
Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. V přímém přenosu se připojíme od 10.45 k vyjímečné bohoslužbě ze sboru Brno - Střední .
Tento brněnský sbor totiž navštíví s duchovním povzbuzením bratr Mikuláš Pavlík, předseda Česko-Slovenské unie CASD, spolu s předsedy všech tří sdružení – bratry Vítem Vurstem, Danielem Dobešem a Františkem Kolesárem.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz) nebo Hledání.
zobrazit více

Rasismus je virus

674 zhlédnutí

Z pořadu: Zprávy z Církve adventistů sedmého dne

Spot kampaně k epidemii koronaviru #10: Rasismus je virus.
zobrazit více

Aktuality

Teistická evoluce

1. 11. 2022

Je skutečně možné, že Bůh stvořil svět pomocí evoluce? A najdeme v Bibli informace o takové činnosti? A proč je pro stále více křesťanů myšlenka teistické evoluce přijatelná? Nabízíme Vám závěrečný díl série pořadů Achillovy paty evoluce s tématem "Teistická evoluce".
HOSTÉ: Mgr. Libor Votoček, Oldřich Svoboda, Th.D. a Mgr. Pavel Moudrý.

Více informací také najdete na:
https://www.achillovypatyevoluce.cz/diskuze
přečíst více

Evoluce a okultismus

7. 10. 2022

Jak je možné, že někdo, kdo zastává evoluci, zároveň věří i v existenci duchovního světa? Jaké je spojení materialismu a této nehmotné říše? Jsou spirituální bytosti vždy jen dobré? Pokud existuje v duchovnu i temná strana, jak ji poznám? Je bezpečná? Bonusový díl Achilových pat evoluce Vám nabídne překvapivé odpovědi.



přečíst více

Nový dokumentární film Do konce

23. 9. 2022

HopeTV natočila nový dokumentární film o nemocničních kaplanech, kteří se zabývají paliativní péčí.
"Paliativní péče je způsob práce s lidmi, kteří mají těžkou nemoc. Je to souhrn podpory a nabídky, abychom lidem s těžkou nemocí zlepšili život. Ať už s nemocí žijí delší dobu nebo je čeká jen krátký čas...", říká jeden z předních českých odborníků na péči o nemocné MUDr. Ondřej Kopecký.
Zveme vás na cestu naděje, doprovázení, někdy i mlčení až Do konce...
Krátkometrážní dokument Církve adventistů sedmého dne (2022).

přečíst více