ADRAnalin - kozu nebo kadibudku?

Právě sledujete: ADRAnalin - kozu nebo kadibudku?

Z pořadu: ADRA

Šestice dárců a dobrovolníků vás přesvědčí o tom, že pomáhat je ADRAnalin!
Více na www.adranalin.cz

zobrazit více zobrazit méně

Hľadanie 2: K podstate - Čo sa deje po živote? (20/29)

Hľadanie 2: K podstate - Čo sa deje po živote? (20/29)

Bible pro dnešek / Ježíšovo poselství sedmi sborům / 2019 1Q 03

Bible pro dnešek / Ježíšovo poselství sedmi sborům / 2019 1Q 03

Kořeny víry: Valdenští se setkávají s reformací v Chanforan (35/48)

Kořeny víry: Valdenští se setkávají s reformací v Chanforan (35/48)

Další nově nahraná videa

20. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 2/3 sobota dopoledne • Více než příběh

Z pořadu: 20. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2024

Hlavním řečníkem 20. slavnostního unijního setkání je kazatel Oldřich Svoboda, zástupce ředitele Adventistického teologického institutu CASD a vedoucí Katedry Nového Zákona. Oldřich Svoboda s námi bude uvažovat o tom, že Bible není jen knihou o historii, ale i o Božím poselství pro každého z nás.
zobrazit více

20. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 1/3 pátek večer • Více než příběh

Z pořadu: 20. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2024

Hlavním řečníkem 20. slavnostního unijního setkání je kazatel Oldřich Svoboda, zástupce ředitele Adventistického teologického institutu CASD a vedoucí Katedry Nového Zákona. Oldřich Svoboda s námi bude uvažovat o tom, že Bible není jen knihou o historii, ale i o Božím poselství pro každého z nás
zobrazit více

Aktuality

Dokument Osudy Bláha Miloslav

3. 8. 2016

„Narukoval jsem po Vánocích v roce 1952 k PTP jako nespolehlivý občan …“. Těmito slovy začíná strhující vyprávění Miloslava Bláhy, vojáka, vězně, kazatele, administrátora, člověka, který si zachoval rovnou páteř a čisté svědomí navzdory tlaku a nepříznivým okolnostem. Svědectví o zvůli totalitního režimu, ale také o zvláštní Boží pomoci – to vše najdete v dokumentu Pod křídly Nejvyššího z cyklu Osudy.


přečíst více

Bible pro dnešek / Kristova metoda / 2016 3Q 6

31. 7. 2016

Dnes jsou kostely a modlitebny plné věřících lidí. V době Ježíše šli za Kristem davy lidí a mnoho z nich věřících nebylo. Čím to je, že dnes není křesťanství tak přitažlivé? A co se z toho můžeme naučit? Platí i dnes, že pro Boha jsou důležitější lidé a milosrdenství, než stavby a obřady?

Rozhovor na téma pátého úkolu ve třetím čtvrtletí s názvem „Kristova metoda“ vedli redaktor Hope TV a internetový pastor Jindřich Černohorský a teolog a kazatel Církve adventistů sedmého dne Michal Fulier.
Pořad Bible pro dnešek nabízí různorodé pohledy na biblické pasáže a témata. Jednotlivé díly jsou inspirovány biblickými úkoly, které připravuje oddělení Sobotní školy (SŠ) Církve adventistů sedmého dne (CASD). Témata jsou členěna do třinácti dílu v každém z čtvrtletí kalendářního roku. Kromě sledování pořadu se můžete zapojit do diskuse nad jednotlivými myšlenkami v kterémkoliv ze sborů CASD v ČR anebo SR. Více o místech a časech, kde se Bible studuje, naleznete na www.casd.cz a www.casd.sk
O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR www.sobotniskola.casd.cz a na Slovensku www.sobotnaskola.casd.sk
přečíst více

Oldřich Svoboda • Polemika s Bohem 6/7 • Biblický týden ČS 2016

30. 7. 2016

České sdružení Církev adventistů sedmého dne jako již tradičně pořádá studijně zaměřený týden, který se i tentokrát odehrává v konferenčním centru Immanuel v Dlouhém u Ždírce nad Doubravou. HopeTV pravidelně poskytuje audiozáznamy jednotlivých přednášek. Tématu „Polemika s Bohem“ se jako šestý v pořadí věnoval kazatel Církve adventistů sedmého dne Oldřich Svoboda. Více informací o Biblickém týdnu a možnost stáhnout si jednotlivé přednášky v MP3 formátu naleznete na www.biblickytyden.cz.

přečíst více