Misie adventistů ve světě: Ponoriť sa

Právě sledujete: Misie adventistů ve světě: Ponoriť sa

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Max před několika roky opustil svůj domov v Holandsku a přestěhoval se do Indonésie, aby v západní části Papuy otevřel prázdninový resort, kde je pobyt spojený s potápěním. Většina návštěvníků žije velmi hektickým způsobem života v největších světových metropolích. Max vidí své podnikání jako příležitost ukázat svým hostům, kteří by se možná jinak nepotkali s Božím poselství, jiný rozměr života.

zobrazit více zobrazit méně

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

Majstrštyk: Babylonská věž (26/26)

Majstrštyk: Babylonská věž (26/26)

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Přesně naopak / 2024 3Q 06

Z pořadu: Bible pro dnešek

Bible pro dnešek / Přesně naopak / 2024 3Q 06
zobrazit více

Síla slova • 13/13 • Biblický týden ČS 2024

Z pořadu: Síla slova - Harald Giesebrecht (Biblický týden ČS 2024)

Záznam přednášek Biblického týdne 2024 Českého sdružení CASD s názvem SÍLA SLOVA – Jak pomalu dokážeš číst Bibli? Přednášejícím je Harald Giesebrecht, vedoucí mládeže a křesťanského domova Norské unie CASD, autor několika knih (v češtině vyšla kniha Cože? Bůh? To nemůžeš myslet vážně…) a aktivní zakládající nových sborů.
zobrazit více

Aktuality

Geologický záznam

18. 11. 2021

Zveme Vás k přímému přenosu dalšího pokračování pořadu Achillovy paty evoluce.
Ropa, uhlí, zemní plyn, ale i ostrovy, úžiny nebo horské kaňony prý vznikaly mnoho miliónů let. Ale je to skutečně tak? Je možné, aby se to vše stalo, při extrémních podmínkách, velice rychle? Co odhalují geologické objevy? Budeme hledat nejpravděpodobnější odpovědi.

přečíst více

Fosilní záznam - 4. díl pořadu Achillovy paty evoluce

23. 10. 2021

Zveme Vás na další pokračování pořadu Achillovy paty evoluce.
Fosilní nálezy jsou považovány za věrohodný důkaz evoluční posloupnosti vývoje druhů. Vznikaly ale dlouho nebo rychle? Proč nenacházíme „přechodové“ druhy? Jak to, že se některé druhy takřka nezměnily? Nabídneme Vám odpovědi i další otázky.
přečíst více

Achilovy paty evoluce - Původ života (3. díl)

22. 9. 2021

Jak vlastně život začal? Mohlo živé vzniknout z neživého? A kde se vzala první složitá a komplexní informace, kterou buňka pro své fungování potřebuje? To jsou otázky, které nás toto setkání budou zajímat.

Třetí díl diskuzního pořadu Achillovy paty evoluce můžete sledovat v sobotu 25. září od 17h. Našimi hosty budou doc. Ing. Josef Chaloupka a Ph.D. Mgr. Libor Votoček.

Více informací najdete také na https://www.achillovypatyevoluce.cz/diskuze/


přečíst více