HopeTV Showreel 2017

Právě sledujete: HopeTV Showreel 2017

Každý týden přibývají na naše sociální sítě videa z produkce HopeTV.cz. Průřez tím nejlepším jsme pro vás připravili právě teď.
zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: Lot (14/26)

Majstrštyk: Lot (14/26)

Majstrštyk: Lot (14/26)

Majstrštyk: Lot (14/26)

Misie adventistů ve světě: Krása a rozmanitost

Misie adventistů ve světě: Krása a rozmanitost

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Přesně naopak / 2024 3Q 06

Z pořadu: Bible pro dnešek

Bible pro dnešek / Přesně naopak / 2024 3Q 06
zobrazit více

Síla slova • 13/13 • Biblický týden ČS 2024

Z pořadu: Síla slova - Harald Giesebrecht (Biblický týden ČS 2024)

Záznam přednášek Biblického týdne 2024 Českého sdružení CASD s názvem SÍLA SLOVA – Jak pomalu dokážeš číst Bibli? Přednášejícím je Harald Giesebrecht, vedoucí mládeže a křesťanského domova Norské unie CASD, autor několika knih (v češtině vyšla kniha Cože? Bůh? To nemůžeš myslet vážně…) a aktivní zakládající nových sborů.
zobrazit více

Aktuality

Bible pro dnešek / Návyky dobrého správce / 2018 1Q 12

19. 3. 2018

Když je napsáno "miluj Hospodina", co si pod tím "miluj" představit? My víme, co to je milovat člověka, kterého vidíme. Ale jak milovat Boha, kterého nikdo z nás neviděl? Jak to milování neviditelného má vypadat? A když jsme vyzýváni, že milovat máme z celého srdce, celou duší a celou myslí, jak se to dělá? A jaké důležité návyky bychom si měli přivlastnit?
Rozhovor na téma dvanáctého úkolu „Návyky dobrého správce" vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a teoložka Soňa Sílová.
O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk


přečíst více

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (4/25)

16. 3. 2018

Uzdravil Ježíš každého?
Čtvrtý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Božím uzdravení, kterým provází Martin Hasík.


přečíst více

Misie adventistů ve světě: Soucit II

14. 3. 2018

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve čtvrtém čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Euroasijské divizi, která leží mezi Černým a Ochotským mořem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Soucit znamená představení Boží lásky praktickým způsobem. Nejde jen o slova. Proto v Dillí v Indii vznikl roční program pro mladé lidi, kteří chtějí pomáhat lidem kolem sebe.


přečíst více