Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Pravá zbožnost

Právě sledujete: Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Pravá zbožnost

Z pořadu: Bohoslužby Praha-Smíchov

Napříč Čechami, Moravou a Slezskem připravila HopeTV.cz cyklus záznamů sobotních bohoslužeb, při kterých biblickým slovem provázejí kazatelé Církve adventistů sedmého dne, někteří její členové a zajímaví hosté.
zobrazit více zobrazit méně

Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Marnotratný syn

Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Marnotratný syn

Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Když se profesionálové utnou

Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Když se profesionálové utnou

Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Když dva říkají totéž

Bohoslužba Praha Smíchov: Bedřich Jetelina - Když dva říkají totéž

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Znamení, která ukazují cestu / 2024 4Q 01

Z pořadu: Bible pro dnešek

Bible pro dnešek / Znamení, která ukazují cestu / 2024 4Q 01
zobrazit více

Bible pro dnešek / Vzkříšený Pán / 2024 3Q 13

Z pořadu: Bible pro dnešek

Bible pro dnešek / Vzkříšený Pán / 2024 3Q 13
zobrazit více

Aktuality

Přímý přenos 11. unijního setkání ASI v Bratislavě

19. 11. 2015

11. unijní setkání ASI se bude konat od čtvrtka do soboty 19.- 21. listopadu 2015 v Bratislavě v prostorách hotelu NH One Gate Bratislava. Hlavním řečníkem setkání bude Christian Berdahl, zakladatel Shepherd' s Call ministry, Edgewood, New Mexico, USA. HopeTV bude přímým přenosem přenášet celý sobotní program, tedy 3 části programu. Dopolední bohoslužbu, která proběhne v čas 9-12 hodin a také dvě části programu odpoledního. Ta první začíná ve 14 hodin a portvá do 17-ti hodin. Večerní hodinový koncert začne v 18 hodin.
CHRISTIAN BERDAHL svůj život zasvětil šíření evangelia skrze kázání z Božího slova, duchovní hudbu a křesťanskou mediální produkci. Jeho mocné svědectví působí na srdce lidí a inspiruje je k hlubší víře. Christian žije s manželkou Coby a dvěma syny. Jmenují se Tyler a Micah. Svým kázaním a zpěvem slouží po celém světě vice než deset let. Předává biblickou zprávu a tím povznáší a potěšuje srdce lidí.
Více informací o akci a programu naleznete ZDE.
 



přečíst více

Bruce L. Bauer: Modlitba za nemocné (Motivační setkání Kroměříž 2015)

17. 11. 2015

9. - 11. října 2015 se v moravské Třebíči uskutečnilo motivačně - duchovní setkání věřících, jehož hlavním cílem bylo zamyslet se nad tématem "Modlitba a Uzdravení". V prostorách Arcibiskupského gymnázia přednášel Bruce Bauer, který promluvil o svých zkušenostech a poznatcích s modlitbami za tělesná, duševní i duchovní uzdravení.
Bruce L. Bauer získal doktorát misiologie z Fullerovy university. Byl misionářem v Japonsku (1969-84), v Mikronézii (1984-89) a v Kambodži (1997-2000). Na Andrewsově Universitě učí misiologii od roku1989 v současné době vede katedru misiologie.

přečíst více

Bible pro dnešek / Jošijášovy reformy / 2015 4Q 8

16. 11. 2015

Představte si krále, který má uctívat Hospodina a přitom se zabývá čarováním, obětuje pohanskému božstvu, uctívá hvězdy a dokonce postavil sochu modly v jeruzalémském chrámě. A Bůh jej nechá vládnout 55 let? A jak skončil? Prožil obrácení. I takové příběhy najdeme v Bibli. Situace v Izraeli byla taková, že dokonce ztratili Tóru. A co se dělo, když ji našli za vlády mladého krále Jošijáše?
Rozhovor na téma osmého úkolu „Jošijášovy reformy“ vedli redaktor Hope TV a internetový pastor Jindřich Černohorský a učitel starého zákona a hebrejštiny na Husitské teologické fakultě a Teologickém semináři CASD, doc. Mgr. Jiří Beneš, Th.D.
Pořad Bible pro dnešek nabízí různorodé pohledy na biblické pasáže a témata. Jednotlivé díly jsou inspirovány biblickými úkoly, které připravuje oddělení Sobotní školy (SŠ) Církve adventistů sedmého dne (CASD). Témata jsou členěna do třinácti dílu v každém z čtvrtletí kalendářního roku. Kromě sledování pořadu se můžete zapojit do diskuse nad jednotlivými myšlenkami v kterémkoliv ze sborů CASD v ČR anebo SR. Více o místech a časech, kde se Bible studuje, naleznete na www.casd.cz a www.casd.sk
O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR www.sobotniskola.casd.cz a na Slovensku www.sobotnaskola.casd.sk
přečíst více