Bohoslužba Český Těšín: Karel Strouhal - Boží slovo a ne odvar

Právě sledujete: Bohoslužba Český Těšín: Karel Strouhal - Boží slovo a ne odvar

Z pořadu: Bohoslužby Český Těšín

Napříč Čechami, Moravou a Slezskem připravila HopeTV.cz cyklus záznamů sobotních bohoslužeb, při kterých biblickým slovem provázejí kazatelé Církve adventistů sedmého dne, někteří její členové a zajímaví hosté.
zobrazit více zobrazit méně

Bohoslužba Český Těšín: Karel Strouhal - Abrahamova zkouška

Bohoslužba Český Těšín: Karel Strouhal - Abrahamova zkouška

Bohoslužba Český Těšín: Jiří Lukeš - Farizeus a celník

Bohoslužba Český Těšín: Jiří Lukeš - Farizeus a celník

Bohoslužba Český Těšín: Jan Heczko - Podobenství o Lazarovi

Bohoslužba Český Těšín: Jan Heczko - Podobenství o Lazarovi

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Vzkříšený Pán / 2024 3Q 13

Z pořadu: Bible pro dnešek

Bible pro dnešek / Vzkříšený Pán / 2024 3Q 13
zobrazit více

20. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota odpoledne • Více než příběh

Z pořadu: 20. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2024

Hlavním řečníkem 20. slavnostního unijního setkání je kazatel Oldřich
Svoboda, zástupce ředitele Adventistického teologického institutu CASD a
vedoucí Katedry Nového Zákona. Oldřich Svoboda s námi bude uvažovat o
tom, že Bible není jen knihou o historii, ale i o Božím poselství pro
každého z nás.
zobrazit více

Aktuality

Bible pro dnešek / Petr a Kristus / 2016 2Q 8

19. 5. 2016

Existují otázky, které jsou naprosto zásadní. Ježíš takovou položil svým učedníkům. "Kdo si myslíte, že jsem?" A co můžeme vyčíst z Petrovi odpovědi? Můžeme chápat Petra jako prvního papeže? A co tehdy znamenalo, když někdo řekl: "Jsi Mesiáš!"
Rozhovor na téma osmého úkolu v druhém čtvrtletí s názvem „Petr a Kristus“ vedli redaktor Hope TV a internetový pastor Jindřich Černohorský a teolog a kazatel Církve adventistů sedmého dne Oldřich Svoboda.
O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR www.sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://www.sobotnaskola.casd.sk
přečíst více

Reflexy – Zdeněk Valchář

1. 5. 2016

Výtvarník Zdeněk Valchář tentokrát hovoří s redaktorem Bedřichem Jetelinou hlavně o svém velkém zájmu – Historicko-vlastivědné společnosti MORAVIAN.
Téma Moravští bratři bylo po dlouhá desetiletí pro socialistické společenské zřízení nepohodlné, tabuizované a tudíž i na severní Moravě zcela zapomenuté. Proto v roce 1999 vzniklo občanské sdružení MORAVIAN Historicko-vlastivědná společnost, které začalo intenzivně sdružovat nadšené obdivovatele díla Moravanů. Podařilo se vytvořit areál s muzeem, Parkem Moravských bratří a jinými pozoruhodnostmi, které jsou přitažlivé především pro zahraniční návštěvníky, kteří se do kontaktu se současnými Moravskými bratry dostávají ve světě častěji. Muzeum Moravských bratří není jen budovou s expozicemi ale i institucí, která iniciuje vznik, nebo obnovu dalších pamětihodností, připomínajících Moravské bratry.
přečíst více

Studentská bohoslužba - INRI road Praha - Vítek Vurst

24. 4. 2016

25. února 2016 se ve Společenském centru „Londýnská 30″ konala další z řady mládežnických bohoslužeb, kterou opět organizovali studenti z prážské INRI road. Hlavním hostem večerního setkání byl kazatel Církve adventistů sedmého dne Vítek Vurst, který se zamyslel nad tématem - motivace strachem. Jaký je Bůh v kterého věřím? Jaké jsem od něj dostal hřivny (talent) A proč v něho vlastně věřím?
INRI road je křesťanská studentská organizace, kterou založila Církev adventistů sedmého dne. Posláním INRI road je nabízet věřícím i nevěřícím studentům prostor pro sdílení vztahů a své víry. INRI road se momentálně nachází v sedmi univerzitních městech v České a Slovenské republiky.
Více na www.inriroad.org

přečíst více