Misie adventistů ve světě: Budovanie budúcnosti

Právě sledujete: Misie adventistů ve světě: Budovanie budúcnosti

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve druhém čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Transevropské divizi CASD. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Diel "Budovanie Budúcnosti" nás privádza do Južnej Kórei, kde v minulom storočí vznikla jedna z najlepších adventistických nemocníc a HopeTV pripomína týmto dokumentom jej históriu a rast.

zobrazit více zobrazit méně

Kompas: Kam dál?

Kompas: Kam dál?

Důkaz o Bohu: Prosperita (18/26)

Důkaz o Bohu: Prosperita (18/26)

Kompas: rozhovor s Marií Prorokovou

Kompas: rozhovor s Marií Prorokovou

Další díly

Den uprchlíků 2017

Církev adventistů sedmého dne si v sobotu 17. 6. 2017 připomíná fakt, že na světě je v každém okamžiku obrovské množství lidí, kteří jsou na cestě. Na cestě z bídy, útlaku, ohrožení života, náboženské nesvobody a podobně. Je čas se zastavit, myslet na ně, modlit se za ně a přemýšlet, zda je v možnostech každého z nás jim jakkoliv pomoci.
zobrazit více

Důkaz o Bohu: Druhý příchod (22/26)

V Bibli můžeme najít mnoho proroctví. Některá se již naplnila, jiná na své naplnění stále čekají. Jistě ale víme, že Boží proroctví platí napříč dějinami. Proto je pro nás snazší uvěřit, že Bůh se vrátí na tuto Zemi i podruhé a tentokrát naposledy.
Dvacátý druhý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Druhý příchod".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první