Důkaz o Bohu: Finanční krize (17/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Finanční krize (17/26)

Je finanční krize opravdu finanční? Nezaměňujeme ji náhodou za morální? Myslíme si, že více peněz by nám zajistilo lepší život, ten ale paradoxně na penězích tolik nezáleží.
Sedmnáctý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Finanční krize".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz

zobrazit více zobrazit méně

Kompas: Sítě

Kompas: Sítě

Kompas: rozhovor s Davidem Špinarem

Kompas: rozhovor s Davidem Špinarem

Interview s Korneliem Novakem (10/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (10/13) CZ

Další díly

Majstrovské dielo: Dve strany váh (6/6)

Majstrovské dielo je dokumentárna séria austrálskej televízie HopeChannel, ktorá skúma niektoré z najslávnejších a najzaujímavejších umeleckých diel. V období, keď mnohí ľudia nevedeli čítať a písať, bolo umenie jediným prostriedkom pre pochopenie Boha.
Keby ste dnes zomreli, čo by sa s vami stalo? Skončíme v nebi všetci? A ak nie, na základe čoho Boh rozhodne, kto tam bude a kto nie? Čo musím teda urobiť, aby som bol zachránený?

zobrazit více

VideoZamyšlení – Každý je v tom sám?

Každý je v tom sám. Víme, že nakonec přijdou chvíle, kdy ani ti nejbližší už nedokážou pomoc. Jsou to okamžiky, kdy už s námi nikdo jít nemůže. Ochromeni okolnostmi, ale hlavně sami sebou, čekáme na zázrak. Propadáme nejistotě a nenacházíme řešení. Každý z nás se může ocitnout na podobné křižovatce, kdy to vzdá, nebo v sobě najde odvahu bojovat a říci životu ANO. Nemusí to být jen na nás, protože v momentě, kdy se rozhodneme, přestáváme být sami.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první