Důkaz o Bohu: Finanční krize (17/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Finanční krize (17/26)

Je finanční krize opravdu finanční? Nezaměňujeme ji náhodou za morální? Myslíme si, že více peněz by nám zajistilo lepší život, ten ale paradoxně na penězích tolik nezáleží.
Sedmnáctý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Finanční krize".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz

zobrazit více zobrazit méně

Kompas: Sítě

Kompas: Sítě

Kompas: rozhovor s Davidem Špinarem

Kompas: rozhovor s Davidem Špinarem

Interview s Korneliem Novakem (10/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (10/13) CZ

Další díly

Majstrštyk: Kamenování Štěpána (24/26)

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Ukamenování Štěpána" namaloval roku 1525 holandský malíř Rembrandt Harmenszoon van Rijn. Byla to jeho první malba. Vychází z biblického příběhu, kde se diakon Štěpán stává prvním křesťanským mučedníkem. Když obvinil svůj lid ze zabití mesiáše, rozběhli se v davu za ním.
zobrazit více

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (4/5)

Fascinující dokument zachycující příběh, který trvá již tisíciletí a jehož dějištěm byla nejrůznější místa světa – příběh výkladu jednoho z desatera Božích přikázání týkajícího se dne odpočinku.
Průvodcem je herec Hal Holbrook, kterého doplní svědectví více než padesáti historiků a teologů katolické, pravoslavné, protestantské a židovské tradice.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první