Důkaz o Bohu: Finanční krize (17/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Finanční krize (17/26)

Je finanční krize opravdu finanční? Nezaměňujeme ji náhodou za morální? Myslíme si, že více peněz by nám zajistilo lepší život, ten ale paradoxně na penězích tolik nezáleží.
Sedmnáctý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Finanční krize".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz

zobrazit více zobrazit méně

Kompas: Sítě

Kompas: Sítě

Kompas: rozhovor s Davidem Špinarem

Kompas: rozhovor s Davidem Špinarem

Interview s Korneliem Novakem (10/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (10/13) CZ

Další díly

1952

S titulky

Dokument televize HopeTV věnovaný událostem odebrání státního souhlasu Církvi adventistů sedmého dne (CASD). Dokument mapuje dramatické události padesátých let, které vedly k zákazu CASD na dlouhé 4 roky. Na dobu ilegality vzpomíná pamětník a kazatel Jiří Drejnar, který byl v době zákazu studentem Evangelické bohoslovecké fakulty a zároveň se staral o sbor v Mladé Boleslavi. Jeho autentické výpovědi doplňují svými postřehy historici PhDr. Denko Čumlivski a Mgr. Jiří Piškula, Th.D. Za současnou Církev adventistů sedmého dne promluvil biblický pracovník Tomáš Kábrt, DiS.


zobrazit více

Prožít klid

Máte svou rodinnou tradici, při které si v pátek večer zahajujete sobotu? Zajímalo vás někdy, jak to probíhá v jiných domovech? Dokument americké a německé televize HopeChannel zavádí diváky do mnohých rodin po celém světě a poukazuje na to, že i když způsoby vítání sedmého dne má každý trochu jiné, důvody jsou napříč kontinenty stejné.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první