Na ceste 5: Signály

Právě sledujete: Na ceste 5: Signály

164 zhlédnutí

Nový slovenský seriál Na ceste, který pro vás připravila televize HopeTV, přináší historický přehled o misijních cestách Církve adventistů sedmého dne. Pátý díl "Signály" probere rychlokurzem církevní dějiny počátku 20. století, kdy se misionáři rozjeli do všech koutů světa, aby každý světadíl mohl začít budovat své sbory a zdárně růst.

zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Další díly

Hledání 2: Závazek (14/14)

344 zhlédnutí

Loajalita a schopnost závazku nespadnou jen tak z nebe. Jsou výsledkem pozitivních rozhodnutí a změn, které v našich životech děláme. V tomto dílu zkoumáme závazek nezbytný pro úspěšné manželství, duševní přípravu ke zdolání vrcholových sportů a přežití mezi velkými vlnami při surfingu.
Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (21/25)

5416 zhlédnutí

Rozumíme tomu, kdo byl Ježíš?
Jednadvacátý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Ježíši Kristu, kterým provází Martin Hasík.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první