Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

3580 zhlédnutí

Jakým způsobem si můžeme zabezpečit svůj život? Existují pro to nějaká pravidla či nápověda? Bůh nám v Bibli radí prostřednictvím deseti přikázání a tyto posléze ještě překonává v podobě odkazu Ježíše Krista.

Sedmý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Zachránit život".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz

Nebo na Facebooku:
https://www.facebook.com/korneliusnovak
zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Další díly

Hledání 2: Závazek (14/14)

344 zhlédnutí

Loajalita a schopnost závazku nespadnou jen tak z nebe. Jsou výsledkem pozitivních rozhodnutí a změn, které v našich životech děláme. V tomto dílu zkoumáme závazek nezbytný pro úspěšné manželství, duševní přípravu ke zdolání vrcholových sportů a přežití mezi velkými vlnami při surfingu.
Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (21/25)

5416 zhlédnutí

Rozumíme tomu, kdo byl Ježíš?
Jednadvacátý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Ježíši Kristu, kterým provází Martin Hasík.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první