Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Mohlo by se snad zdát, že když můžeme počítat s Boží milostí, je nám dovoleno absolutně všechno, protože Bůh přece odpustí každý hřích. Ano, to je sice pravda, ale abychom dosáhli milosti, musíme velmi dobře pochopit podstatu toho, co jsme udělali špatně.
Šestý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Boží milost".
Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz
Nebo na Facebooku:
https://www.facebook.com/korneliusnovak
zobrazit více zobrazit méně

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Na všechny strany

Na všechny strany

Další díly

1952

S titulky

Dokument televize HopeTV věnovaný událostem odebrání státního souhlasu Církvi adventistů sedmého dne (CASD). Dokument mapuje dramatické události padesátých let, které vedly k zákazu CASD na dlouhé 4 roky. Na dobu ilegality vzpomíná pamětník a kazatel Jiří Drejnar, který byl v době zákazu studentem Evangelické bohoslovecké fakulty a zároveň se staral o sbor v Mladé Boleslavi. Jeho autentické výpovědi doplňují svými postřehy historici PhDr. Denko Čumlivski a Mgr. Jiří Piškula, Th.D. Za současnou Církev adventistů sedmého dne promluvil biblický pracovník Tomáš Kábrt, DiS.


zobrazit více

Prožít klid

Máte svou rodinnou tradici, při které si v pátek večer zahajujete sobotu? Zajímalo vás někdy, jak to probíhá v jiných domovech? Dokument americké a německé televize HopeChannel zavádí diváky do mnohých rodin po celém světě a poukazuje na to, že i když způsoby vítání sedmého dne má každý trochu jiné, důvody jsou napříč kontinenty stejné.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první