Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Mohlo by se snad zdát, že když můžeme počítat s Boží milostí, je nám dovoleno absolutně všechno, protože Bůh přece odpustí každý hřích. Ano, to je sice pravda, ale abychom dosáhli milosti, musíme velmi dobře pochopit podstatu toho, co jsme udělali špatně.
Šestý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Boží milost".
Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz
Nebo na Facebooku:
https://www.facebook.com/korneliusnovak
zobrazit více zobrazit méně

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Na všechny strany

Na všechny strany

Další díly

Misie adventistů ve světě: Budovanie budúcnosti

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve druhém čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Transevropské divizi CASD. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Diel "Budovanie Budúcnosti" nás privádza do Južnej Kórei, kde v minulom storočí vznikla jedna z najlepších adventistických nemocníc a HopeTV pripomína týmto dokumentom jej históriu a rast.

zobrazit více

Kompas: Kam dál?

Kompas to není pouze jméno pro malou krabičku se střelkou, ukazující k severnímu magnetickému pólu, ale také název nového pořadu určeného klukům a holkám, kteří se vydávají po nevyšlapaných cestách přírody, myšlení a vědění, aby tak mohli vést aktivní a zodpovědný život vůči sobě i ostatním.
Díl o nasměřování do budoucna jsme natáčeli v pražském oddílu na Vinohradech. Ve druhé části na několik otázek odpovídá specialistka na lidské zdroje Marie Proroková.
Více o klubu Pathfinder se dozvíte na:
http://www.pathfinder.cz
https://www.facebook.com/KlubPathfinder/

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první