Max Kašparů: Muž v pavučině současného světa (2/5)

Právě sledujete: Max Kašparů: Muž v pavučině současného světa (2/5)

43178 zhlédnutí

O víkendu 8. – 9. října se v rekreačním středisku „Pracov“ uskutečnil již čtvrtý ročník akce s názvem „Chlapi sobě“. Akci svou účastí obohatil významný český psycholog dr. Max Kašparů, který posloužil účastníkům výkladem evangelijní perikopy o pokušení Krista na poušti. Také otevřel téma „Muž v pavučině současného světa“. Záznamy všech přednášek vám představíme na HopeTV.

zobrazit více zobrazit méně

Kompas: Vztahy

Kompas: Vztahy

Projekt rodina: Až do smrti (14/16)

Projekt rodina: Až do smrti (14/16)

Max Kašparů: Přednášky nejen pro muže (1/5) Bohoslužba

Max Kašparů: Přednášky nejen pro muže (1/5) Bohoslužba

Další díly

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (4/5)

34879 zhlédnutí

Fascinující dokument zachycující příběh, který trvá již tisíciletí a jehož dějištěm byla nejrůznější místa světa – příběh výkladu jednoho z desatera Božích přikázání týkajícího se dne odpočinku.
Průvodcem je herec Hal Holbrook, kterého doplní svědectví více než padesáti historiků a teologů katolické, pravoslavné, protestantské a židovské tradice.

zobrazit více

Adventní bohoslužba pěveckého sboru Třinec

9879 zhlédnutí

Adventní bohoslužba pěveckého sboru Ireny Szurmanové s názvem "Vyhlížím tvou tvář" se uskutečnila v prosinci roku 2016 v Třinci.
Pěvecký sbor Ireny Szurmanové je tvořen zpěváky třineckých církevních společenství adventistů z Lyžbic, Folvarku a Oldřichovic a dalšími zpěváky z blízkého okolí.
Skladatelka a klavíristka Irena Szurmanová vystudovala klavír a skladbu na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a kompozici na HAMU v Praze. V současnosti působí jako hudební pedagog, komponuje, spolupracuje s hudebními tělesy i sólisty a vede svůj pěvecký sbor.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první