Projekt rodina: Hračky na prodej (13/16)

Právě sledujete: Projekt rodina: Hračky na prodej (13/16)

1346 zhlédnutí

Dítě potřebuje vidět své rodiče šťastné. Pokud tomu tak není, existují v jeho světě dvě příčiny: můžu za to já, nebo ta druhá ... jak je možné, že jsem tomu nezabránil. Co tedy prožívá dítě, když se rodiče rozvádí? Je fér, aby řešilo problémy dospělých? A jak nejlépe zachovat v životě dítěte roli otce i matky?

O nelehkém údělu dětí v neúplných rodinách jsme si povídali s naším hostem Mgr. Milenou Mikulkovou, poradkyní v oblasti výchovy a mezilidských vztahů.

Více informací najdete:
http://www.projektrodina.cz

zobrazit více zobrazit méně

Svědectví z pracovního tábora (Misijní videozprávy 2016/1Q)

Svědectví z pracovního tábora (Misijní videozprávy 2016/1Q)

Projekt rodina: Společně proti sobě (12/16)

Projekt rodina: Společně proti sobě (12/16)

Studentská bohoslužba — INRI road Praha — Jindřich Černohorský — 29. září 2016

Studentská bohoslužba — INRI road Praha — Jindřich Černohorský — 29. září 2016

Další díly

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (4/5)

34879 zhlédnutí

Fascinující dokument zachycující příběh, který trvá již tisíciletí a jehož dějištěm byla nejrůznější místa světa – příběh výkladu jednoho z desatera Božích přikázání týkajícího se dne odpočinku.
Průvodcem je herec Hal Holbrook, kterého doplní svědectví více než padesáti historiků a teologů katolické, pravoslavné, protestantské a židovské tradice.

zobrazit více

Adventní bohoslužba pěveckého sboru Třinec

9879 zhlédnutí

Adventní bohoslužba pěveckého sboru Ireny Szurmanové s názvem "Vyhlížím tvou tvář" se uskutečnila v prosinci roku 2016 v Třinci.
Pěvecký sbor Ireny Szurmanové je tvořen zpěváky třineckých církevních společenství adventistů z Lyžbic, Folvarku a Oldřichovic a dalšími zpěváky z blízkého okolí.
Skladatelka a klavíristka Irena Szurmanová vystudovala klavír a skladbu na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a kompozici na HAMU v Praze. V současnosti působí jako hudební pedagog, komponuje, spolupracuje s hudebními tělesy i sólisty a vede svůj pěvecký sbor.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první