Modlitební týden mládeže 2014 - Petr Adame

Právě sledujete: Modlitební týden mládeže 2014 - Petr Adame

Modlitební týden mládeže se tento rok uskuteční v termínu 15. -- 22. března a ponese téma Boží království. Po kladných ohlasech, které zazněly po odvysílání modlitebního týdne "pro dospělé", jsme se rozhodli natočit obrazový materiál i pro MT mládeže. Sobotní zahájení MTM obstará přímý přenos akce Anděl 2014, kde na téma první přednášky promluví ředitel festivalu UNITED a pastor z Křesťanských sborů Petr Húšť. Další přednášky budou zpracovány tzv. „offline" variantou, jejíž cílem bude, aby vybraný duchovní shrnul téma daného dne do krátkého zamyšlení. Úvahy budou kopírovat téma jednotlivých dní a věnovat se budou Božímu království. Mezi řečníky budou například vedoucí oddělení mládeže CASD Alen Chlebek, vedoucí oddělení mládeže Českého sdružení Václav Vondrášek nebo pastoři Tomáš Harastej a Jan Majer.
zobrazit více zobrazit méně

Bruce L. Bauer: Modlitba za nemocné (Motivační setkání Kroměříž 2015)

Bruce L. Bauer: Modlitba za nemocné (Motivační setkání Kroměříž 2015)

Válka ve jménu Boha? 1/3 Současný islámský extremismus (Martin Chadima)

Válka ve jménu Boha? 1/3 Současný islámský extremismus (Martin Chadima)

Studentská bohoslužba - INRI road Praha - Jiří Beneš- 28. dubna 2016

Studentská bohoslužba - INRI road Praha - Jiří Beneš- 28. dubna 2016

Další díly

Majstrštyk: Petrovo zapření (19/26)

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Petrovo zapření" namaloval roku 1610 italský malíř Caravaggio. Tak jako mnoho jiných jeho obrazů i tento používá světlo a stín k zvýraznění hlavních postav. Voják je ve stínu, ale Petrova tvář je dobře osvětlena. Caravaggio chtěl zdviženými prsty takto symbolicky znázornit tři Petrova zapření Krista.

zobrazit více

Charitativní ADRA běh 2017

Pražská Ladronka patřila v neděli 8. října všem nadšeným běžcům, kteří přišli udělat něco pro svou kondici, ale také podpořit suchem zmítané oblasti Etiopie, o jejichž záchranu usiluje humanitární organizace ADRA. Čtvrtý ročník charitativní akce přilákal na dvě stovky sportovců bez rozdílu věku, kterým však primárně nešlo o pomyslnou zlatou medaili, ale především o pomoc dobré věci a naplnění hlavní myšlenky celé akce: „Běžíme pro život, neběžíme o život.“

Více se dozvíte na:
http://www.adrabeh.cz

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první