Adventist Mission 2015/4Q Voděodolná víra

Právě sledujete: Adventist Mission 2015/4Q Voděodolná víra

Můžete navštívit naše stránky: http://www.hopetv.cz Aktuální vydání pořadu „Adventist mission“ nás opět zavede do zajímavých koutů planety, které mají jedno společné. Věřící adventisté neprožívají víru jen doma, ale nabízí ji ve prospěch společnosti. Díl s názvem "Voděodolná víra" nám představí netradiční způsob misie brazilského pastora Viniho Metzkera. Můžete nás sledovat na Facebooku: http://www.facebook.com/HopeTV Odebírat naši tvorbu můžete zde: http://goo.gl/GFLxYj Jsme součástí Církve adventistů sedmého dne: http://www.casd.cz zobrazit více zobrazit méně

Projekt rodina: Hledám zn. Zoufale (3/16)

Projekt rodina: Hledám zn. Zoufale (3/16)

ADRA - Kdo jsme?

ADRA - Kdo jsme?

Potopený Titanic - Pavol Ružička

Potopený Titanic - Pavol Ružička

Další díly

Na ceste 5: Signály

Nový slovenský seriál Na ceste, který pro vás připravila televize HopeTV, přináší historický přehled o misijních cestách Církve adventistů sedmého dne. Pátý díl "Signály" probere rychlokurzem církevní dějiny počátku 20. století, kdy se misionáři rozjeli do všech koutů světa, aby každý světadíl mohl začít budovat své sbory a zdárně růst.

zobrazit více

Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

Jakým způsobem si můžeme zabezpečit svůj život? Existují pro to nějaká pravidla či nápověda? Bůh nám v Bibli radí prostřednictvím deseti přikázání a tyto posléze ještě překonává v podobě odkazu Ježíše Krista.

Sedmý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Zachránit život".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz

Nebo na Facebooku:
https://www.facebook.com/korneliusnovak
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první