ADRA - Kdo jsme?

Právě sledujete: ADRA - Kdo jsme?

1009 zhlédnutí

Můžete navštívit naše stránky: http://www.hopetv.cz Na naší planetě napočítáme více než 200 států. Humanitární organizace ADRA působí v bezmála 130 z nich. To má několik výhod: Naše pomoc je vždy velmi rychle na místě. Zemětřesení v Nepálu? Tajfun na Filipínách? Povodně v Srbsku? Díky naší celosvětové síti můžeme pomáhat takřka okamžitě. Známe potřeby místních lidí a díky tomu dokážeme naši pomoc správně zacílit. Naši pracovníci přesně vědí, co a kde je nejvíce potřeba. A v neposlední řadě je naše pomoc dlouhodobá. Díky rozsáhlé síti stálých poboček můžeme pomáhat nejen v době katastrof, ale i dlouho po nich a podílet se na projektech obnovy a rozvoje. Ve světě je ADRA známá už od roku 1956 a v České republice jsme začali pomáhat v roce 1992. Za léta působení v naší zemi patříme mezi největší koordinátory pomoci při mimořádných událostech. Jsme také průkopníky v oblasti dobrovolnictví. Těm, kteří to potřebují, například seniorům, dětem v dětských domovech, pacientům v nemocnicích, či lidem bez domova, pomáhá spolu s námi více než 1800 dobrovolníků. Dětem ve školách umožňujeme nahlédnout do opravdového světa v rámci programu globálního rozvojového vzdělávání. Chceme být důvěryhodným partnerem pro ty, kteří potřebují naši pomoc. ADRA – jsme tu s vámi pro druhé. Chcete se o nás dozvědět víc? http://www.adra.cz Můžete nás sledovat na Facebooku: http://www.facebook.com/HopeTV Odebírat naši tvorbu můžete zde: http://goo.gl/GFLxYj Jsme součástí Církve adventistů sedmého dne: http://www.casd.cz zobrazit více zobrazit méně

Potopený Titanic - Pavol Ružička

Potopený Titanic - Pavol Ružička

Utopie.cz / Okultismus - tajemné jevy kolem nás

Utopie.cz / Okultismus - tajemné jevy kolem nás

Utopie.cz / Zachrání se tento svět?

Utopie.cz / Zachrání se tento svět?

Další díly

ADRA: příběhy o pomoci (1/13) Bronwyn - Nový Zéland

457 zhlédnutí

Volám sa Brodwyn, mám dvadsaťdeväť rokov a pochádzam z Mangere na Novom Zélande. Tu som prežila celý svoj život. Som matka štyroch nádherných detí.
V oblasti, v ktorej žijeme, je veľa ľudí s nízkym príjmom, ktorí nemajú dostatok prostriedkov na živobytie. Viem že je okolo nás veľa rodín, ktoré si nemôžu dovoliť čerstvé potraviny každý deň a na konci týždňa ich deti nemajú ani len chlieb, aby si mohli spraviť desiatu do školy.
Začali sme sa o týchto ľudí starať tak, že sme na rohu ulice urobili búdku – takú potravinovú špajzu, ktorú pravidelne zásobujeme potravinami. Je to pomoc pre ľudí doplniť si jedlo vtedy, keď to najviac potrebujú. Tento projekt nám pomáha tiež držať komunitu pohromade. Som tu už dvadsaťdeväť rokov a okrem niekoľkých rodinných príbuzných sme tu nemali veľa priateľov. Nestretávala som sa so žiadnymi susedmi na ulici. Každý tu žil akosi sebecky sám pre seba. Vďaka potravinovej špajze som sa však mohla stretnúť s novými susedmi, ktorí zasa veľmi pomohli mne a nadviazali sme úžasné vzťahy.

http://www.adra.sk
http://sobotnaskola.casd.sk
zobrazit více

Adventistická služba lidem se speciálními potřebami

232 zhlédnutí

Adventistická služba lidem se speciálními potřebami vznikla proto, aby i ti, kteří se v životě potýkají se závažnými zdravotními a psychckými problémy, mohli slyšet dobrou zprávu evangelia.

Více informací se dozvíte na stránkách:
http://www.bezbarier.casd.cz

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první